Liikunta

Edut OAJ Kuopion jäsenkorttia näyttämällä

OAJ KUOPION JÄSENEDUT VUONNA 2019
OAJ KUOPIO tukee:


• Kuopion Reippaan jäsen- ja kausimaksu: 20€/vuodessa kuittia vastaan
• Kuopion talviuimareiden jäsen- ja kausimaksu: 20€/vuodessa kuittia vastaan
• Erilliset kuntosali- ja liikuntakeskustarjoukset liitteissä (Huippu Center,
Liikunta- ja fysiostudio Tempo, elementstudio, Fressi).


EDUT NILSIÄSSÄ
• Kengät pois -salille etuja OAJ:n kortilla (Method Putkistoa).
• 10x sarjakortin (hinta 140 €) 60 min Method Putkisto- tai Method Putkisto
Pilates – tunneille tai 7x sarjakortin (hinta 154 €) 90 min Method Putkisto –
tunneille saat veloituksetta yhden käyntikerran lisää sarjakortille.
• Vuoden 2019 aikana salilla järjestettäville Method Putkisto –peruskursseille
osallistuessa nystyräpallo sisältyy kurssin hintaan.


Avustukset


Harkinnanvaraiset avustukset liikuntatapahtumiin on anottava liikuntatoimikunnan puheenjohtajan kautta vähintään kuukausi ennen tapahtumaa. Paikallisyhdistyksen tuki koskee lähinnä osallistumismaksuja Koululiikuntaliiton tapahtumiin, jäsenten liikuntakerhoja tms. Hallitus varaa oikeuden päättää
avustusten myöntämisestä.


OAJ Kuopion liikuntatoimikunta


Liikuntatoimikunnan vetäjä: Anni Laitinen, anni.laitinen(at)opedu.kuopio.fi
Jäsenet: Jussi Hämäläinen, Isto Karjalainen, Sinikka Kervinen, Marjaana Mikkonen ja Anne Siven.

Kuopion kaupungin henkilöstöetuja

ePassi

ePassi on sähköinen liikunta- ja kulttuurietu vapaa-ajalla tapahtuvaan virkistäytymiseen ja se käy lähes kaikkiin liikunta- ja kulttuurikohteisiin Suomessa.ePassi on vapaaehtoinen etu. Työnantaja päättää vuosittain ePassin saldon, vuonna 2019 se on 72€.

Oikeus ePassiin muodostuu vain päätoimisessa palvelussuhteessa oleville (päätoimisuuden raja opettajilla on 16 tuntia/viikko). Jos teet osa-aikaista työtä, saat edun käyttöösi suhteessa tekemääsi työaikaan.

Mikäli haluat oikeuden käyttöösi, tulee Sinun ilmoittaa henkilöstötietojärjestelmä ESSiin oma matkapuhelinnumerosi ja vapaaehtoisesti sähköpostiosoitteesi niille varatuille (SporttiPassi) tietoriveille. ePassi suosittelee, ettei SporttiPassi-sähköpostiosoitteeksi ilmoiteta @hotmail.com, @msn.com ja @live.com -päätteisiä osoitteita, koska ko. sähköpostipalvelin voi tulkita viestit roskapostiksi.

Henkilökunnan hyvinvointikortti

Kuopion kaupungin ja liikelaitosten henkilöstölle tarjotaan henkilökunnan omaa Hyvinvointikorttia. Hyvinvointikortti oikeuttaa Niiralan ja Lippumäen uimahallien ja niiden kuntosalien sekä Kuopio-hallin kuntosalin ja juoksurata-alueiden käyttöön voimassaolevien käyttösääntöjen mukaisesti.

Hyvinvointikortin hinta on 70 € / vuosi ja 40 € / puoli vuotta. Lisäksi Hyvinvointikortin hankkijan tulee ostaa Terve Kuopio -toimintakortti, johon Hyvinvointikorttipalvelu ladataan. Terve Kuopio -toimintakortin hinta on 7,90 €. Terve Kuopio -toimintakortin ja hyvinvointikortin voi ostaa ja ladata Niiralan ja Lippumäen uimahalleilta sekä Kuopio-hallista, ja maksuvälineenä on mahdollista käyttää ePassia. Hyvinvointikortin hankkijan on todistettava henkilöllisyytensä hankinnan yhteydessä.

TyömatkaPassi

TyömatkaPassi on kaupungin tarjoama työsuhdematkalipputuki henkilöstölle. Vuonna 2019 tukea voi hyödyntää 10 euroa kuukaudessa 11 kuukauden ajan, heinäkuussa ei TyömatkaPassin saldoa lataudu.

Etua voit hyödyntää Valtuustotalon asiakaspalvelusta ja Kuopio Infosta (palvelumaksu 1,50 eur) sekä R-kioskeilta (palvelumaksu 3,06% ostetun tuotteen arvosta) ostettaviin paikallisliikenteen henkilökohtaisiin Waltti -kausi ja -arvolippuihin sekä R-kioskeilta ostettaviin seutulippuihin. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Kuopion kaupungin henkilöstön liikuntakerho Kalakukko-spurtti

Liikuntakerhon tavoitteena on edistää ja tukea henkilöstön liikuntaharrastuksia ja edustaa kaupunkia valtakunnallisissa ja paikallisissa liikunta- ja urheilutapahtumissa. Kalakukko-spurtti järjestää omia retkiä ja neuvottelee alennuksia lähiseudun liikuntatapahtumiin. Ohjelma löytyy Santrasta, työsuojeluvaltuutettu tiedottaa ajankohtaiset asiat työpaikan työhyvinvointiparin kautta.

Liikuntakerhon jäseniä ovat kaikki kaupungin vakinaisessa tai määräaikaisessa palvelussuhteessa työskentelevät henkilöt.

Lisätietoja

Isto Karjalainen, työsuojeluvaltuutettu isto.karjalainen@kuopio.fi, 044-7184020