Liikunta

OAJ Kuopion liikuntatoimikunta:

Liikuntatoimikunnan vetäjä: Anni Laitinen, anni.laitinen@opedu.kuopio.fi


Jäsenet: Pirkko Savolainen, Jarkko Rautio, Minna Korhonen, Anne Siven, Isto Karjalainen

OAJ KUOPION JÄSENEDUT VUONNA 2023

OAJ Kuopion liikunta- ja kulttuuritoiminnoissa kannustetaan vuonna 2023 jäseniä yhteisölliseen toimintaan. Tapahtumatarjonta on erilaisia liikunta- ja kulttuuritutustumisia, tapahtumia ym. On ollut hienoa huomata, että toimikuntien aktiviteetit ovat innostaneet jäseniä ja ryhmät ovat täyttyneet vauhdilla! Pyrimme mahdollisimman monipuolisesti järjestämään aktiviteetteja läpi kalenterivuoden huomioiden erilaiset kiinnostuksen kohteet. Seuraa yhteysopettajan lähettämää postia ja ilmoittaudu tapahtumiin mukaan!

Liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi jäsenetuina toimii myös Kirkkokadun toimiston ja Ahonlaidan mökin käyttö. Opettajayhteisöt voivat käyttää toimistoa maksutta ja yksittäinen jäsen voi vuokrata toimistoa maksua vastaan. Varaaminen ja tiedustelut tapahtuu toimistosihteeri Anna Hyväriseltä toimisto@oajps.fi. Ahonlaidan mökkiä vuokrataan kesällä ja syysviikonloppuina jäsenten käyttöön. Tiedotamme arpajaisista loppukeväällä.

OAJ Kuopion hallitus kävi keskustelun pysyvistä liikuntaetuisuuksista. Aiempien vuosien mukaisista kuntosali ym. kulukorvauksista luovutaan ja tarjotaan sen sijaan enemmän yhteisöllistä toimintaa. Kuopion kaupungin työntekijöillä on ollut ePassi käytössä jo usean vuoden ajan, ja vastikään OAJ Kuopion pääluottamusmies oli mukana neuvottelemassa ePassille lisää rahaa. Tämä hyöty koskettaa koko henkilöstöä ja on vuonna 2023 150 euroa.

Kuopion kaupungin työntekijöinä meillä on monia etuisuuksia, joista löytyy tarkemmin tietoa Kuhasta: Vapaa-aika ja virkistäytyminen . Olethan tietoinen henkilökunnan Hyvinvointirannekkeesta? Rannekkeen hinta on 88,50 €/vuosi ja maksuvälineenä on mahdollista käyttää ePassia. Tarkempaa tietoa hyvinvointirannekkeesta: henkilökunnan hyvinvointiranneke OAJ Kuopion jäsenistä koostuvat joukkueet voivat hakea tukea KLL:n järjestämien opettajien
SM-tasoisten kisojen ja turnauksien osallistumismaksuihin (esim. kaukalopallo).
Hakemukset tulee osoittaa OAJ Kuopion hallitukselle ja lähettää hyvissä ajoin
yhdistyksen sihteerille. Vapaamuotoisen hakemuksen lisäksi liitetään mukaan
osallistujien nimilista jäsennumeroineen. Tuki maksetaan kuitteja vastaan
päätöksen tekemisen jälkeen. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa.
Ystävällisin terveisin, OAJ KUOPION HALLITUS