Liikunta

Edut OAJ Kuopion jäsenille

OAJ KUOPION JÄSENEDUT VUONNA 2022

OAJ KUOPIO tukee:
• Kuopion talviuimareiden jäsen- ja kausimaksu: 20 €/vuodessa
• Petosen talviuimareiden jäsen- ja kausimaksu: 10 €/vuodessa
• Kuntosalit ja liikunta/kuntokeskukset (myös jumpat), tanssisalit, pilatesja joogakeskukset: 10-kortin / kuukausi- tai kausijäsenyyden maksusta 20€/vuosi
• Puijon/Tahkon ensilumenlatu 20 € /talvikausi
Lisäksi:
• Tahkon lasketteluetu: -30 % päivälipun hinnasta (max. kolmesti kauden aikana)


Kun haet tukea jäsen- ja kausimaksuihin, niin toimita maksukuitti selvityslomakkeen kera sähköpostilla toimisto@oajps.fi tai OAJ Kuopion toimistolle:
Anna Hyvärinen
Kauppakatu 33 B 15,
70100 Kuopio

Selvityslomake liikuntatukiin

Toimisto on avoinna ti-to klo 10–16.

OAJ Kuopion liikuntatoimikunta:
Liikuntatoimikunnan vetäjä: Anni Laitinen, anni.laitinen@opedu.kuopio.fi
Jäsenet: Isto Karjalainen, Minna Korhonen, Jarkko Rautio, Pirkko Savolainen ja Anne Siven

Kuopion kaupungin henkilöstöetuja:

ePassiFlex liikunta & kulttuuri, hyvinvointipalvelut

on sähköinen liikunta- ja kulttuurietu vapaa-ajalla tapahtuvaan virkistäytymiseen, lisäksi sitä voidaan käyttää hyvinvointipalveluihin, kuten hierontaan ja fysioterapiaan. Etu on henkilökohtainen.

Vuosittainen ePassiFlex -saldo on 1.9.2021 (ePassiin summa päivittyy 13.9.2021) alkaen enimmillään 144 euroa. Vuoden vaihtuessa käyttämättä jäänyt saldosi nollautuu ja tammikuun 1. päivä latautuu uuden vuoden saldo.


Hyvinvointikortti

Kuopion kaupungin ja liikelaitosten henkilökunnan oma Hyvinvointikortti.

Henkilökunnan Hyvinvointikortti oikeuttaa seuraavien liikuntapaikkojen käyttöön voimassaolevien käyttösääntöjen mukaisesti:

Kuntolaakson ja Lippumäen uimahallit ja niiden kuntosalit Kuopio-hallin kuntosali ja juoksurata-alueet väestönsuojien kuntosalit Studentian kuntosali (poikkeuksellisin käyttöajoin: arkisin 19-22 ja viikonloppuisin la ja su klo 9-21.00. Kesäkaudella (kesä-heinäkuu) arkisin 14-21.00, la ja su suljettu (kesä- heinä- ja elokuu). maaseudun kuntosalit (salille täytyy hankkia kortin lisäksi avain)

-> Kuitti kortin voimassaolon todistamiseksi pitää olla mukana maaseudun saleilla, Studentialla ja väestönsuojilla treenatessa.

Hyvinvointikortin hinta on 84 € / vuosi tai 48 € / puoli vuotta. Lisäksi Hyvinvointikortin hankkijan tulee ostaa Liikkuva Kuopio -ranneke, johon Hyvinvointikorttipalvelu ladataan. Liikkuva Kuopio -rannekkeen hinta on 7,90 €. Rannekkeen ja hyvinvointikortin voi ostaa ja ladata Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleilta sekä Kuopio-hallista.

Maksuvälineenä on mahdollista käyttää ePassia. Hyvinvointikortin hankkijan on todistettava oston yhteydessä henkilöllisyytensä kuvallisella henkilökortilla tai kaupungin henkilöstökortilla.

Tahko Spa -kylpylän vuosikortti ale-hintaan
Kuopion kaupungin ja liikelaitosten henkilökunta saa ostaa alennushintaan myös Tahko Spa -kylpylän vuosikortin, 84 € / vuosi. Kortilla voi käydä kylpylässä niin paljon kuin haluaa. Kortti ei koske Tahko Span kuntosalia.

Kortin voi ostaa Tahko Span lipunmyynnistä kuvallisella henkilöstökortilla.