Liikunta

OAJ Kuopion liikuntatoimikunta:

Liikuntatoimikunnan vetäjä: Anni Laitinen, anni.laitinen(a)opedu.kuopio.fi


Jäsenet: Jarkko Rautio, Minna Korhonen, Anne Siven, Isto Karjalainen, Minna Peltola

OAJ KUOPION LIIKUNTATOIMIKUNNAN TERVEISET


Vuonna 2024 kannustamme jäseniä yhteisölliseen toimintaan. Pyrimme tarjoamaan monipuolisesti erilaisia liikunta-aktiviteetteja läpi kalenterivuoden niin kehonhuoltoa kuin vauhdikkaampaakin liikuntaa ja yhteisiä tapahtumia. Seuraa yhteysopettajan lähettämää postia sekä OAJ Kuopion fb-ilmoittelua ja ilmoittaudu tapahtumiin mukaan!


Helmikuussa on esimerkiksi tulossa kasvojumppaa, Kalpan peliä ja kuntosaliopastusta (alkeet ja jatko). Loppukevät on suunnitteilla, joten mahdollisista lajitoiveista kannattaa
laittaa viestiä liikuntatoimikunnan jäsenille.
OAJ Kuopion jäsenistä koostuvat joukkueet voivat hakea tukea KLL:n järjestämien opettajien SM-tasoisten kisojen ja turnauksien osallistumismaksuihin (esim. kaukalopallo). Hakuohjeita hakemuksen tekoon saat OAJ:n toimistolta. OAJ Kuopion jäsenten 5xsarjakorttietu jatkuu Fysiomaker:n kanssa. Sopimusta on päivitetty ja liitteessä on tarkemmin, kenen työntekijän hierontoihin etukorttia voi hyödyntää.


Kuopion kaupungin työntekijöinä meillä on monia etuisuuksia, joista löytyy tarkemmin tietoa Kuhasta: Henkilöstöasiat >Vapaa-aika ja virkistäytyminen. Muutamia nostoja
muistinvirkistykseksi: Olethan tietoinen Kuopion kaupungin henkilökunnan hyvinvointirannekkeesta? Rannekkeen hinta on 88,50 €/vuosi ja maksuvälineenä on mahdollista käyttää ePassia. Kuopion kaupungin työntekijä saa ePassi-rahaa kuluvana vuonna 150 euroa. Lisäksi Kuopion kaupungin työntekijän etuja ovat mm. Tahko Spakylpylävuosikortti ja kaupungin sopimukset eri kuntosalien kanssa. Kuopiolaisena sinun on myös mahdollista hankkia Kuopio-Tahko liikuntakortti. Tässä vain muutamia etuja, jotka saattavat jäädä huomaamatta, jos Kuha ei ole aktiivisessa seurannassa.


Liikunnan iloa toivottavat,
OAJ Kuopion liikuntatoimikunta