Liikunta

OAJ Kuopion jäsenetu vuonna 2020 kuntorastien osalta on seuraavanlainen:

Nilsiän Nujakat: viisi suunnistuskertaa maksutta (a' 5 € eli max. 25 €/jäsen).

Kuopion Suunnistajat (KuoSu): neljä suunnistuskertaa maksutta (a' 6 € eli max. 24 €/jäsen) tai ostaessasi kymppikortin, OAJ Kuopion tuki on 24€/hlö kortin hinnasta.

Edut saatavissa OAJ:n korttia näyttämällä. Suunnistusseurat laskuttavat yhdistystä kirjanpitonsa mukaisesti.

Koronan aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen kuntorastien aloitukseen saattaa tulla viivästyksiä, mutta edut ovat käytettävissä, kun kuntorastikausi pääsee alkamaan. Tarkemmat tiedot löytyvät seurojen sivuilla.

Omatoimirastit ovat toiminnassa sekä Nilsiän Nujakoilla että Kuopion Suunnistajilla. Kuopion Suunnistajien osalta lisätietoa seuran toimintaan liittyen saa https://nimenhuuto.com hakusanalla Kuopion Suunnistajat tai https://www.kuopionsuunnistajat.fi/

Edut OAJ Kuopion jäsenkorttia näyttämällä

OAJ KUOPION JÄSENEDUT VUONNA 2020

OAJ KUOPIO tukee:

Kuopion Reippaan jäsen- ja kausimaksu: 20€/vuodessa kuittia vastaan

Kuopion talviuimareiden jäsen- ja kausimaksu: 20€/vuodessa kuittia vastaan

Petosen talviuimareiden jäsenmaksu- ja kausimaksu: 10€/vuodessa kuittia vastaan

Kuntosalit: 10 €:n etu kevät- ja syyslukukaudelle 10-kortin tai kuntosalijäsenyyden hankkineelle kuittia vastaan.

Ajankohtaiset kuntosalitarjoukset löytyvät: www.oajkuopio.fi/liikunta

Nilsiässä toimiva Kengät pois -sali on muuttanut nimensä ja uusi nimi on Method Putkisto Studio Nilsiä. Sarjakortin ostajat (joko 10 x 60 min tai 7 x 90 min-kortti) saavat yhden extrakerran. Etu käytettävissä sekä kevät- että syyslukukaudella 2020. Jäsenkorttia näyttämällä saat yhden extra-kerran sarjakorttiin.

Kun haet tukea jäsen- ja kausimaksuihin, niin toimita maksukuitti omien tietojen kera (nimi + oaj:n jäsennumero + tilinumero) OAJ Kuopion toimistolle (Anna Hyvärinen): Kauppakatu 33 B 15, 70100 Kuopio. Toimisto on avoinna ti-to klo 10-16.

OAJ Kuopion liikuntatoimikunta vuonna 2020:

Liikuntatoimikunnan vetäjä: Anni Laitinen, anni.laitinen(at)opedu.kuopio.fi

Jäsenet: Jussi Hämäläinen, Isto Karjalainen, Sinikka Kervinen, Marjaana Mikkonen, Jarkko Rautio ja Anne Siven.

Kuntosalien edut OAJ Kuopion jäsenille

KUNNONPAIKAN LIIKUNTAEDUT 2020


Tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta Kunnonpaikkaan. Liikuntaedun saa näyttämällä
kylpylän vastaanotossa Kuopion OAJ:n jäsenkorttia.
kylpylä 95 € / 10 kerran sarjalippu, aikuinen (norm. 104 €)
10 € / kylpylälippu (norm. 13.50 €)
kuntosali 57 € / 10 kerran sarjalippu (norm. 62 €)
6.50 € / kuntosalilippu (norm. 8 €)
kuntosali ja kylpylä 15 € yhteislippu/ hlö (norm. 18 €)
JÄSENYYSVAIHTOEHDOT (henkilökohtaisia, kuukauden irtisanomisaika)
All-jäsenyys:
Sport- & Aqua Sport -ryhmät sekä kuntosalit ja kylpylän 85 €/ kk
Aqua-jäsenyys:
Kylpylä ja AquaSport -ryhmät 69 €/ kk
Sport, Spa ja Gym -jäsenyys 69 €/ kk
Sport-ryhmätunnit, kylpylä ja kuntosalit
Sport & Gym -jäsenyys
Sport-ryhmäliikunnat, kuntosali 49 €/ kk
Gym- jäsenyys 39,90 €/ kk
Gym-jäsenyys, määräaikainen, 12 kk 34,90 €/kk
Lisätietoja palveluistamme ja mm. aukioloajoista löytyy osoitteesta
www.kunnonpaikka.com


Kuopion kaupungin henkilöstöetuja

ePassi

ePassi on sähköinen liikunta- ja kulttuurietu vapaa-ajalla tapahtuvaan virkistäytymiseen ja se käy lähes kaikkiin liikunta- ja kulttuurikohteisiin Suomessa.ePassi on vapaaehtoinen etu. Työnantaja päättää vuosittain ePassin saldon, vuonna 2019 se on 72€.

Oikeus ePassiin muodostuu vain päätoimisessa palvelussuhteessa oleville (päätoimisuuden raja opettajilla on 16 tuntia/viikko). Jos teet osa-aikaista työtä, saat edun käyttöösi suhteessa tekemääsi työaikaan.

Mikäli haluat oikeuden käyttöösi, tulee Sinun ilmoittaa henkilöstötietojärjestelmä ESSiin oma matkapuhelinnumerosi ja vapaaehtoisesti sähköpostiosoitteesi niille varatuille (SporttiPassi) tietoriveille. ePassi suosittelee, ettei SporttiPassi-sähköpostiosoitteeksi ilmoiteta @hotmail.com, @msn.com ja @live.com -päätteisiä osoitteita, koska ko. sähköpostipalvelin voi tulkita viestit roskapostiksi.

Henkilökunnan hyvinvointikortti

Kuopion kaupungin ja liikelaitosten henkilöstölle tarjotaan henkilökunnan omaa Hyvinvointikorttia. Hyvinvointikortti oikeuttaa Niiralan ja Lippumäen uimahallien ja niiden kuntosalien sekä Kuopio-hallin kuntosalin ja juoksurata-alueiden käyttöön voimassaolevien käyttösääntöjen mukaisesti.

Hyvinvointikortin hinta on 70 € / vuosi ja 40 € / puoli vuotta. Lisäksi Hyvinvointikortin hankkijan tulee ostaa Terve Kuopio -toimintakortti, johon Hyvinvointikorttipalvelu ladataan. Terve Kuopio -toimintakortin hinta on 7,90 €. Terve Kuopio -toimintakortin ja hyvinvointikortin voi ostaa ja ladata Niiralan ja Lippumäen uimahalleilta sekä Kuopio-hallista, ja maksuvälineenä on mahdollista käyttää ePassia. Hyvinvointikortin hankkijan on todistettava henkilöllisyytensä hankinnan yhteydessä.

TyömatkaPassi

TyömatkaPassi on kaupungin tarjoama työsuhdematkalipputuki henkilöstölle. Vuonna 2019 tukea voi hyödyntää 10 euroa kuukaudessa 11 kuukauden ajan, heinäkuussa ei TyömatkaPassin saldoa lataudu.

Etua voit hyödyntää Valtuustotalon asiakaspalvelusta ja Kuopio Infosta (palvelumaksu 1,50 eur) sekä R-kioskeilta (palvelumaksu 3,06% ostetun tuotteen arvosta) ostettaviin paikallisliikenteen henkilökohtaisiin Waltti -kausi ja -arvolippuihin sekä R-kioskeilta ostettaviin seutulippuihin. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Kuopion kaupungin henkilöstön liikuntakerho Kalakukko-spurtti

Liikuntakerhon tavoitteena on edistää ja tukea henkilöstön liikuntaharrastuksia ja edustaa kaupunkia valtakunnallisissa ja paikallisissa liikunta- ja urheilutapahtumissa. Kalakukko-spurtti järjestää omia retkiä ja neuvottelee alennuksia lähiseudun liikuntatapahtumiin. Ohjelma löytyy Santrasta, työsuojeluvaltuutettu tiedottaa ajankohtaiset asiat työpaikan työhyvinvointiparin kautta.

Liikuntakerhon jäseniä ovat kaikki kaupungin vakinaisessa tai määräaikaisessa palvelussuhteessa työskentelevät henkilöt.

Lisätietoja

Isto Karjalainen, työsuojeluvaltuutettu isto.karjalainen@kuopio.fi, 044-7184020