Ahonlaidan mökki

OAJ Kuopio on ostanut entisen Hevosahon, nykyisen Ahonlaidan mökin jäsentensä käyttöön. Jäsenet voivat vuokrata Ahonlaidan mökkiä kesä- ja syysaikaan kesäkuusta lokakuulle. Mökki sijaitsee Leppävirran Hevosahossa, n.40 km Kuopiosta.


Ahonlaidan syyslomaviikkoArvomme Ahonlaidan syyslomaviikon jäsenten käyttöön. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan Ahonlaidan mökin käyttöösi ma 18.10. - su 24.10.2021 osallistu arvontaan lähettämällä sihteeri Minna Parviaiselle viesti 30.8. mennessä.
Mökissä on sähköt,puilla lämmitettävä sauna, takka, tv, mikrouuni, kahvinkeitin ja jääkaappi. Mökki on rauhallisella paikalla järven rannalla autotien päässä. Keittiö on toimiva mökkikeittiö, josta löytyy perusastiasto, aterimet ja ruoanlaittovälineet. Tiskivesi lämmitetään liedellä tai saunassa. Järvivesi kelpaa hyvin tähän tarkoitukseen. Se nousee käsipumpulla saunaan ja lämpenee kiukaan kyljessä saunaa lämmitellessä. Jäteastiat löytyvät kivenheiton päässä mökistä. Vuodepaikkoja mökissä on 6 ja aittarakennuksessa 2. Mökillä on siisti puucee-käymälä. Pienen järven rannalla on laituri ja vene.

Vuokraamisohjeet

Mökkiä vuokrataan vain OAJ Kuopion
jäsenille.
Vuokra-aika on 6 vuorokautta. Lomaviikko alkaa maanantaina klo 12 ja päättyy seuraavana sunnuntaina klo 12. Mökkiä voi myös vuokrata syysviikonloppuina. Niitä voi kysellä yhdistyksen sihteeriltä.

Koska halukkaita kesäviikoille on enemmän kuin mökkiviikkoja, vuokralaiset valitaan arpomalla.