Ahonlaidan mökki

OAJ Kuopion jäsenet voivat vuokrata Ahonlaidan mökkiä kesä- ja syysaikaan. Mökki sijaitsee Leppävirran Hevosahossa, n.40 km Kuopiosta.

Mökkiviikot ja viikonloput arvotaan halukkaiden kesken. Arvontaan voi osallistua vastaamalla Forms-kyselyyn, jonka jäsenet saavat yhteysopettajaltaan huhti-toukokuussa vuosittain.
Mökissä on sähköt,puilla lämmitettävä sauna, takka, tv, mikrouuni, kahvinkeitin ja jääkaappi. Mökki on rauhallisella paikalla järven rannalla autotien päässä. Keittiö on juuri uusittu mökkikeittiö, josta löytyy perusastiasto, aterimet ja ruoanlaittovälineet. Tiskivesi lämmitetään liedellä tai saunassa. Järvivesi kelpaa hyvin tähän tarkoitukseen. Se nousee käsipumpulla saunaan ja lämpenee kiukaan kyljessä saunaa lämmitellessä. Jäteastiat löytyvät kivenheiton päässä mökistä. Vuodepaikkoja mökissä on 6 ja aittarakennuksessa 2. Mökillä on siisti puucee-käymälä. Pienen järven rannalla on laituri ja vene.

Vuokraamisohjeet

Mökkiä vuokrataan vain OAJ Kuopion
jäsenille.
Vuokra-aika on 6 vuorokautta. Lomaviikko alkaa maanantaina klo 12 ja päättyy seuraavana sunnuntaina klo 12. Mökkiä voi myös vuokrata syysviikonloppuina.

Koska halukkaita vuokralaisia on enemmän kuin mökkiviikkoja, vuokralaiset valitaan arpomalla.

Mökkiviikot ja viikonloput arvotaan halukkaiden kesken. Arvontaan voi osallistua vastaamalla Forms-kyselyyn, jonka jäsenet saavat yhteysopettajaltaan huhti-toukkokuussa vuosittain.